Blog

Nyhetsbrev #130, 4 snabba frågor innan sommarlov…

18 juni 2019,   By ,   0 Comments
Sommarlov och semester hägrar. Tid för vila, återhämtning och reflektion. Det är du så värd!Hoppas att du blivit inspirerad, uppdaterad och berikad av nyhets/temabreven under läsåret. Att du hittat saker som varit användbart för dig i din yrkesroll, tillsammans med elever och även för lärarna. 

Nu när lugnet lagt sig, passa på att kika igenom syv.nu. På förstasidan ligger alla utskick, scrolla igenom och se om något var särskilt intressant eller något du missat. Under länkar hittar du alla avsändare med direktlänkar ner till deras sajter, massor av bra material, allt samlat på ett och samma ställe. Varför inte välja ut några grejer som passar att använda nästa läsår så har du redan nu delar av din planering klar!


4 snabba frågor – Hjälp oss bli bättre, tacksam för din medverkan!
Vem är du som får nyhets/temabrevet? 4 snabba frågor om yrkesroll, skolform och åsikt om utskicken. Så tacksam om du tar 1 minut och svarar, länk till enkäten >>
 

Sprid nyhetsbrevet till dina kollegor!

Det är i dagsläget 1065 mottagare av nyhets/temabreven, primärt studie- och yrkesvägledare i olika skolformer. Kan vi bli 1200 till läsårstarten i augusti? Sprid gärna till dina kollegor!

Byter du arbetsplats till hösten? Glöm inte att anmäla din nya e-post!

 

Lästips för hängmattan

Tipsar om 2 färska rapporter som handlar om framtidens arbetsliv. Man kan ju alltid ligga och filosofera kring vad detta innebär för skolans studie- och yrkesvägledning och elevernas vägledning för framtiden – Vad behöver de ha med sig?

Framtidens arbetsliv är här, TRR >>
Människor, maskiner och framtidens arbete, Näringspolitiskt forum >>

Glad midsommar och njut av ett härligt sommarlov!
Gabriella Holm