Blog

Nyhetsbrev #144, Träffa på kemiindustrins fantastiska medarbetare!

14 oktober 2019,   By ,   0 Comments
Kemiindustrin är en spännande sektor med fantastiska möjligheter där innovationer av nya material, produkter och lösningar som gör världen lite bättre, smartare och mer hållbar är vardag. Tyvärr är det även en sektor som inte alla kanske känner till. Det vill vi ändra på.

 

På Kemikarriär vill vi ge dig möjlighet att lära känna personerna som arbetar inom kemiindustrin och vad de arbetar med. Det är inte alltid lätt för yngre personer att veta vad en utbildning leder till och även om det oftast finns ett stort antal valmöjligheter så är det viktigt att även kunna konkretisera det. Genom Kemikarriär får medarbetarna hos våra företag själva berätta om vad de arbetar med och vad som gör just deras jobb så roligt.

 

Här är ett smakprov på en av våra senaste filmer. Victor Skoglund arbetar som processoperatör på kemiföretaget Nouryon och berättar om fördelarna med sitt jobb och sina lite annorlunda arbetstider.

 

Kemikarriär är en karriärsajt framför allt för unga, men även studie- och yrkesvägledare, lärare och andra som är intresserade av kemiindustrin och dess jobbmöjligheter.

Länk till hemsida: Klicka här >>
Länk till Youtube: Klicka här >>

Följ IKEM i sociala medier!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
 

Kontakta oss
Vill du veta mer om Kemikarriär eller våra spännande branscher? Tveka inte att höra av dig till Joel Andersson, ansvarig kompetensförsörjning.

Mail: Joel.andersson@ikem.se
Mobil: 0730 738104