Blog

Nyhetsbrev #198, SSA Rikskonferens 2021 presenterar…

12 februari 2021,   By ,   0 Comments
Per Schlingmann, Anders Parment, Anna Dyhre och Alexandru Panican…

 

Per Schlingmann
Tidigare partisekreterare, chefsstrateg och kommunikationschef för Moderaterna samt statssekreterare hos före detta statsminister Fredrik Reinfeldt. 
Per kommer att tala om Framtidskompetenser kopplat till sin nya bok, Corona Express, och hur vi lever i både en tid av osäkerhet men också möjligheter.
Foto: Anna-Lena Ahlström
 

Anders Parment
Forskare, författare och föreläsare.
Anders forskar bland annat om Employer Branding, konsumentbeteende och hur olika generationer relaterar till arbetsmarknad, varumärken och konsumtion. Anders kommer att prata om generationsbeteende och generationsskillnader – en av många viktiga aspekter för att både arbetsplatser, det sociala livet och även samhället i stort ska fungera.
Foto: Eva Dalin
 

 

Anna Dyhre
Rådgivare, föreläsare och författare.
Anna Dyhre har arbetat med frågor kring Employer Branding och den svenska arbetsmarknaden i över 15 år. Hon var tidigare Sverigechef på Employer Brandingföretaget Universum i Stockholm och har de senast tio åren drivit sitt egna bolag med föreläsningar, workshops och uppdrag för diverse bolag med att stärka deras Employer Brand och öka motivationen. Anna har skrivit fyra böcker inom Employer Branding tillsammans med Dr Anders Parment vid Stockholms Universitet, varav den senaste vann pris som årets Marknadsföringsbok 2018.

 

Alexandru Panican
Docent vid Socialhögskolan på Lunds universitet.
Alexandru har ett brett forskningsintresse och har nyligen gett ut boken Yrkesutbildning på undantag? Att bryta den låga attraktionskraften. Alexandru kommer att visa hur ungdomar idag väljer och ge förslag på hur vi kan bryta den låga attraktionskraften för yrkesprogram samt diskutera matchningsproblematiken som finns i dagens arbetsklimat.
 

Anmälan är öppen!
Nu kan du anmäla dig till årets konferens! Anmäl dig redan nu för att säkra din plats. Nytt för i år är att vi kraftigt reducerat priset så att det är tillgängligt för alla att vara med.

Klicka här för att komma till anmälan >>