Blog

Nyhetsbrev #4 Konferenser i höst! 

31 augusti 2016,   By ,   0 Comments

 

Nytt läsår och nya, spännande, konferenser att gå på. En konferens är alltid speciell, förutom att lära sig nya saker och få inspiration så träffar man en massa olika människor och får chans att nätverka.

Att komma bort från vardagen ett tag är heller inte att underskatta, för att komma tillbaka till jobbet med nya idéer och energi. Vilka konferenser har du planerat att gå på? Nedan finns tips på några redan nu under höstterminen. Bara att boka!

Pssst – UR söker studie- och yrkesvägledare för uppdrag kopplat till deras satsning ”Gymnasieångest”. Är du den de söker?

Trevlig läsning, Gabriella Holm

Skolverket
Konferensen ”Motivera för framtiden” – En dag om yrkesutbildningar och de möjligheter de leder till. Umeå 4/10, Arlanda 5/10, Göteborg 2/12.

Läs mer här >>

TYA
TYA’s populära konferens ”Transportkompetens” går av stapeln den 6-7/10ombord på M/S Cinderella. Fullspäckat program, diskussioner, seminarier och mycket annat

.Läs mer här >>

Vägledarkalendariet
Vägledarkalendariet är Sveriges största mötesplats för studie- och yrkesvägledare med fyra konferenser per år. Höstens konferenser 22/9och 1/12 – Spännande program.

Läs mer här >>