Axfood

17 maj 2015,   By ,   0 Comments

ung i axfood – traineeprogram
för ungdomar som vill jobba inom handeln

Det kan vara svårt för ungdomar att få sitt första jobb. Därför startade vi på Axfood ett ungdomstraineeprogram med yrkespraktikanställning – Ung i Axfood, som kan hjälpa ungdomar att skapa en framtid inom Axfood. Programmet innebär ett års arbete i butik, där 75 procent av tiden ägnas åt butiksarbete och 25 procent åt utbildning. Traineeprogrammet är avlönat och genomförs på Willys- och Hemköpsbutiker runt om i landet.

Hej Student & Traineeprogram.
Traineeprogrammet riktar sig mot ungdomar som har gått ut gymnasiet med fullständiga betyg, söker jobb och är under 25 år. Uttagningen sker löpande. Vi tar även emot grupper som skriver uppsats eller examensarbete. Läs mer, klicka här.

Beställ tryckt material och dela ut.
Vi erbjuder även tryckt material om programmet som kan delas ut till elever på alla gymnasieprogram. För beställningar, kontakta Elena Radevska, HR specialist på Axfood.

Om Axfood
Axfood är ett av Nordens största dagligvarubolag. Vi bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys och Hemköp. Antalet egenägda butiker uppgår till 252. Partihandeln drivs genom Axfood Sverige och Axfood Närlivs. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige. Axfood omsätter 37 (2013) miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista.

Läs mer om oss på www.axfood.se/jobb.

Följ Axfood och våra medarbetare på FacebookLinkedInTwitter och på  Instagram.