Framtidsfrön

17 maj 2015,   By ,   0 Comments

Framtidsfrön – vi ger unga drivkraft och motivation för framtiden

FramtidsFrön är en ideell förening med syfte att främja attityder till entreprenörskap samt att utveckla det entreprenöriella förhållningssättet inom förskola/skola. Sedan 2002 arbetar vi för att stötta skolan i sitt uppdrag med att bejaka och utveckla barns/elevers inneboende drivkraft, nyfikenhet och kreativitet, samtidigt som vi hjälper skolan till en nära samverkan med omvärlden. Detta gör vi genom att erbjuda utbildningar i entreprenöriellt förhållningssätt samt stödjande material och utbildningar i dessa. Vi anordnar även aktiviteter såsom arbetsmarknadskunskap (Forma din framtid), innovationsdagar, radiodagar och studieresor.

För våra medlemmar finns nu våra material nedladdningsbara som PDF:er. Vi har även lagt till en idébank/övningar. Där kan lärare ladda ner övningar för att främja elevers entreprenörskap.

Här kan du ladda hem två produktblad. Forma din framtid och Företagsbesök med resultat samt läsa om Make a difference som är ett inspirationsmaterial där elever kan lösa olika uppdrag åt företag och organisationer.

Kontakta oss på FramtidsFrön om ni är intresserade av att arbeta med våra material, beställa en utbildning eller att vi kommer till er kommun eller skola och genomför en aktivitet. info@framtidsfron.se

www.framtidsfron.se
Facebook