Vi som ska välja till gymnasiet

07 december 2015,   By ,   0 Comments
UR_bild

Vi som ska välja till gymnasiet – från ur!

Kort om serien Gymnasieångest:
Gymnasieångest är serien för dig som ska välja till gymnasiet. Genom serien vill vi lugna och peppa dom som söker till gymnasiet i år. Vår huvudplattform är Facebook-eventet , ”Vi som ska välja till gymnasiet 2017” som går av stapeln i början av oktober. Där kan elever ta del av klipp om gymnasievalet, ställa frågor om valet och snacka med andra som ska välja.

Gymnasieångest

TV – 5 x 15 MINUTER.
Många känner både glädje och oro inför att välja till gymnasiet. I tv-serien Gymnasieångest träffar du inspirerande personer som har valt fel, misslyckats, ångrat sig, men ändå hamnat helt rätt. Sketcherna från Solskensskolan driver med allt som har med skolan att göra och våra coacher ger tips och pepp till nior som behöver hjälp och råd inför sitt gymnasieval. Du får också se reportage som visar att det finns fler vägar till samma mål, vägarna till drömjobbet är inte bara en!

UR

Om UR
UR är en del av public service med fokus på att stärka kunskap och bildning. Våra program utgår från användarnas behov och finns fritt tillgängliga under lång tid. På så vis utgör UR en kunskapsbank som bidrar till ett livslångt lärande. Läs mer på ur.se