Blog

Nyhetsbrev #101 Bygg din framtid!

12 november 2018,   By ,   0 Comments
Nytt informationsmaterial om Bygg- och anläggningsprogrammet.

 

 

Ny webbsatsning – Bygg din framtid!
Genom en gedigen webbsatsning, byggdinframtid.se, får du ny information om alla de yrken som finns inom byggindustrin och olika utbildningsvägar som finns in i branschen. Du får även möta ett antal olika yrkesambassadörer som berättar om sina yrken. På webbplatsen kan du söka efter utbildningar i olika regioner, läsa om alternativa utbildningsvägar, skol- och yrkestävlingar och få massor av användbar information.
Den nya webbsidan hittar du på www.byggdinframtid.se

 

 

Beställ material kostnadsfritt
Bygg Din Framtid’s kostnadsfria informationsmaterial beställer du via Utbudet genom att klicka här >>  eller under ”e-tjänster” på BYN’s hemsida, klicka här >>.

 

Kontakta oss gärna!
Ingemar Klaesson, ingemar.klaesson@byn.se

 

”Byggnadsindustrins Yrkesnämnd, BYN, arbetar för att det inom byggbranschen ska finnas välutbildade och kompetenta yrkesarbetare, som kan utvecklas och anta framtidens utmaningar. Genom att vara tydliga med branschens krav och samverka med gymnasieskolor, vuxenutbildare och företag verkar BYN för en bred och allmänbildande grundutbildning som i kombination med färdigutbildning i företag ger blivande yrkesarbetare de kunskaper och färdigheter som krävs i branschen.” Läs mer på www.byn.se