Blog

Nyhetsbrev #211, ”I framtiden vill jag driva eget företag!”

19 maj 2021,   By ,   0 Comments

Rusta dina elever för framtiden. Registrera dina klasser till nästa läsårs E-kampen.
I E-kampen, Entreprenör för en dag, får eleverna testa på att driva sitt eget företag
under 2 dagar.

 

”I framtiden vill jag driva eget företag!  

 

Inkludera E-kampen i er SYV-plan och låt hela skolan engageras i eleverna framtidsfrågor och utveckling av sina entreprenöriella egenskaper.

Läs mer om E-kampen här!

 

 

Intresserad av att veta mer om E-kampen?  14 juni 13:00-14:00

Kom med på informations- och frågeträff om hur man genomför E-kampen. Här berättar vi och ger tips om hur du kan lägga upp det på din skola och du får tillfälle att ställa dina frågor kring konceptet.

Anmäl dig här >>
 

Enkelt och kul

Att använda E-kampens handledarmaterial är enkelt och kul. I vårt material hittar du upplägg, tidsplanering, övningar och inspirerande filmer att använda i klassrummet.

Tanken är att du som inte tidigare jobbat med entreprenörskapslärande på ett smidigt sätt ska kunna använda dig av materialet och låta eleverna få utveckla sina entreprenöriella förmågor.  Allt material är dessutom kostnadsfritt!

 

Vinnarna 2020 Bee Reflective från Fågelbacksskolan i Malmö som vann 30 000 kr till sin klass.
 

Testa, träna och tävla

E-kampen är på riktigt! Här får eleverna i praktiken testa på att driva ett företag. Övningarna är planerade för att eleverna både ska få insikter om sina egna kompetenser, intressen och drivkrafter samtidigt som man får praktisk erfarenhet av hur är det är att driva ett eget företag. Entreprenörskapslärande med två perspektiv!

 

Vill du veta mer?
www.ekampen.se
info@ekampen.se
https://www.facebook.com/ekampen.se