Blog

Nyhetsbrev #79, Dags För Sommarlov…

20 juni 2018,   By ,   0 Comments
Sommarlov och semester hägrar, bra jobbat under läsåret! Nu tid för välförtjänt vila, återhämtning och reflektion. Under sommaren kommer vi att stuva om lite på SYV.nu, inga stora förändringar, nyhets- temabreven kommer att ligga på förstasidan. Räkna med en rivstart i början av augusti!.

Några positiva skolpoddar för hängmattan:

 

 

Anna & Philips lärarpodcast 
Lyssna på fantastiska människor som är goda förebilder för hur våra skolor kan bli ännu bättre. Människor som på ett eller annat sätt gör skillnad. Nytänk och människor som har modet att stå ut från mängden eller som är en i mängden men vågar att stå ut. Låt dig inspireras!

 

Superskolan
Magister Nordström har startat en berörande podcast som tar upp frågor som lyfter den svenska skolgången, hjältar, förebilder, elever och allt däremellan. Vet du inte riktigt vem han är? I våras blev han omskriven i media bland annat för hur han hälsar på sina elever varje morgon, kolla här! Varför inte göra något liknande…

 

 

 

Tips – Frukostseminarium 11/9
Hej Syv bjuder in till ett kostnadsfritt frukostseminarium i Stockholm den 11/9. Välkommen att lyssna och diskutera SYV i vid bemärkelse, lägre åldrar och olika upplägg för en Prao i världsklass. Vill du ha en inbjudan direkt i din mail i början av augusti så hör av dig till gabriella@hejsyv.se , begränsat antal platser. Följ gärna på facebook för inspiration och utveckling!

 

Byter du arbetsplats till hösten?
Glöm inte att anmäla din nya e-post för nyhetsbrevet, det blir som sagt en rivstart i början av augusti. Tipsa gärna dina kollegor så de också kan hänga med från början!

 

Ha en riktigt härlig sommar,
Gabriella Holm